Info & advies

We kunnen ons voorstellen dat je je misschien wat meer wilt verdiepen in seksuele en genderdiversiteit, of dat je nog vragen hebt over hoe je je school veiliger kunt maken. We helpen je daar graag bij.

 

Persoonlijk adviesgesprek

Bij RADAR hebben we een team van experts op het gebied van LHBTI. Wij denken graag met je mee over wat er bij jouw op school nodig of helpend kan zijn om het (nog) veiliger te maken, voor álle leerlingen, om zichzelf te zijn.

Lees meer

 

Docententraining

Met je leerlingen in gesprek over seksuele diversiteit… Dat is nog niet zo makkelijk. Veel docenten weten niet zo goed hoe ze dat aan moeten pakken. Naast toolkits, info en advies, bieden we ook docententrainingen aan. Daarna kan je team zelfverzekerd aan de slag met dit spannende onderwerp.

Lees meer

 

Ander materiaal

Ben je op zoek naar lesmateriaal? Kijk eens bij onze toolkits. Daarnaast is er elders nog veel meer lesmateriaal waarmee je deze thema’s bespreekbaar kunt maken. We hebben voor je op een rijtje gezet waar je dit kunt vinden.

Lees meer

 

Meer info

Er is online nog veel meer informatie te vinden over seksuele en genderdiversiteit. We hebben de belangrijkste websites voor je verzameld.

Lees meer